• Internett

TV

T-We Plus

Se TV når det passer deg - uavhengig av sendeskjema. T-We Plus gir tilgang til smarte TV-tjenester som Start Forfra og arkivtjenester. Gir også mulighet for TV på nettbrett.

Se TV, film og serier når og hvor du vil!

SuCom kan stolt meddele at vi er et av de første operatørnettene i landet til å tilby tilleggstjenesten T-We plus til våre kunder i Sunndal og Nesset.
Se TV, film og serier når og hvor du vil!
Tjenesten koster 79,- pr mnd, og kan bestilles på https://kabel.canaldigital.no/minside.

På TV

Her finner du de mest populære strømmetjenestene, komplette tv-serier og programmer du har gått glipp av, musikk og mye mer - lett tilgjengelig på T-We boksen din

 

 

Merk: De fleste av tjenestene vil også være tilgjengelig på den gamle 5720 boksen, med unntak av strømmetjenestene NRK nett-tv, Netflix og YouTube.

 

På nett

Se TV hvor du vil i og utenfor hjemmet. Tilgjengelig både på mobil, nettbrett og PC/Mac.

Med T-We appen for mobil eller nettbrett kan du følge TV-sendinger direkte der du er og se filmer, serier eller programmet du gikk glipp av, også når du er på farten.

Grunnet rettigheter vil det være noe variasjon i hva som er tilgjengelig hjemme og ute. Kanalene finner du her

Besøk twe.no for å se innholdet ditt på PC og Mac allerede nå. La deg inspirere av ukens anbefalte og mest sette program, filmpremierer og mye mer. Med KIDS – har du også et eget område med god og trygg underholdning for barna.