You are currently viewing Slik skreddersyr du din egen TV- og strømmepakke

Slik skreddersyr du din egen TV- og strømmepakke

Nyhet!

Telenor introduserer en helt ny poengmodell, som erstatter dagens Grunnpakke.

Som du kanskje har fått med deg er det i ferd med å rulles ut en ny T-We-opplevelse, der du får mye større fleksibilitet til å skreddersy TV- og strømmetilbudet etter dine egne interesser.
I stedet for en Grunnpakke med mange kanaler, er den nye basispakken langt mer beskjeden i omfang, med bare 16 kanaler.
Til gjengjeld får du 100 poeng som du kan bruke til å velge dine favorittkanaler eller strømmetjenester.

Alle våre kunder får dette tilbudet i løpet av de kommende ukene, og du vil bli varslet per e-post eller SMS av Telenor når det er din tur.

Sikre TV-kvelden

Blant de nye kanalene eller tjenestene du kan velge er HBO Nordic, og flere nyheter er underveis. På HBO Nordic finner du prisbelønte og populære serier i verdensklasse, som Game of Thrones, The Handmaids’s Tale og Big Little Lies.

Du kan også velge Viasat Film, og da får du også Viaplay (uten sport) med på kjøpet. Viaplay appen er ikke tilgjengelig på T-We boksen.

Paramount+ og Disney Movies on Demand er andre muligheter for deg som er interessert i film, mens Viasport-kanalene og Strive Sports er blant tilbudene for deg som ser mye fotball.

Nick+ og Disney er et must for deg med behov for god familieunderholdning.

Hvis du først og fremst foretrekker å se lineær-TV og ikke foretar noen nye valg, får du et utvalg vi har gjort for deg – dette er veldig likt det de fleste kunder har i dag. Du kan imidlertid enkelt velge bort det du ikke er interessert i, og erstatte det med noe annet som passer bedre for deg og din familie.

Er du for eksempel veldig interessert i sport, eller ikke interessert i det hele tatt? Har du barn, eller har de for lengst flyttet ut?
Da anbefaler vi varmt at du tar noen grep for å sikre at TV-kvelden faller mest mulig i smak.

Enkel utvelgelse

Å velge kanaler og strømmetjenester er veldig enkelt.
Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn på Telenor Mine Sider, og velge det som passer for deg.
Har du lyst på flere kanaler eller tjenester enn det du har inkludert med 100 poeng, kan du enkelt kjøpe poengpakker.

Hvis du ennå ikke har fått mulighet til å bruke poeng: Du får beskjed per sms eller e-post når det er din tur til å skreddersy din TV-pakke.

Vi ønsker deg en flott, ny TV-kveld!