Fredag 1. desember en merkedag i Sucom sin historie

Pensjonistsenteret

Gjennom to tiår har Sucom vært din følgesvenn på bredbånd og tv-tjenester.
I løpet av disse årene har vi banet vei for fiberutbygging og utvikling av internettleveransen i vårt lokalmiljø. Våre brukervaner har endret seg mye i disse årene og forventningene til oss som leverandør har økt betydelig. Mange av oss husker fredagskvelden med Derrick på skjermen og flere av oss har ventet spent på å få logget på nett etter pipelyden på startsiden. Nå er de fleste av oss pålogget 24/7 og internett og tv-strømmetjenester er blitt en selvfølge blant oss og det skal bare fungere.

Min side

Ny hjemmeside

For å møte forventningene til oss som leverandør, så lanserer vi ny hjemmeside med innlogging til Min Side – funksjon. Dette gjør vi for å komme tettere på deg som kunde. Den nye funksjonen gjør at du kan se dine fakturaer, gjøre endringer i kundeinformasjon og endre hastighet på ditt abonnement.
I tillegg kan du lese om våre produkter og tjenester, å få tips til bedre kundeopplevelse med mer.

Åkersgata

Nytt uttrykk og logo

Samtidig moderniserer vi vårt uttrykk og logo. Symbolet med ett skritt foran er fortsatt med oss, men i et nyere design. Innholdet med lokal tilstedeværelse, godt lagspill og fokus på kundeservice vil fortsatt være veldig viktig for oss.

Marked - composit

Nytt servicepunkt i Åkersgata 5

Hos oss i Sucom så handler det om å gi deg som kunde den beste kundeservicen og produktene som vil gjøre din hverdag bedre og mer behagelig. For å komme enda tettere på deg som kunde, vil vi gjenåpne vårt servicepunkt i Åkersgata 5. Som leverandør ser vi viktigheten av fornøyde kunder og å være tilgjengelig når du som kunde trenger hjelp. 

Åkersgata

Åpen dag fredag 1. desember

Fredag 1. desember fra kl. 10.00 vil vi ønske deg velkommen til åpen dag. 
Så gjør deg klar til å besøke vårt servicepunkt i Åkersgata om du har noe på hjertet, så skal vi sørge for at kaffen og julebaksten står klar.

Andre aktuelle saker