Veien fram til nytt uttrykk og hjemmeside

Bildetaking

Vi har gjennom mange måneder jobbet med vår nye hjemmeside. Mange har vært involvert og vi ønsker å takke for godt samarbeid under hele prosessen.

Frontkom

Takk til gjengen i Frontkom

For å fornye uttrykk, logo og hjemmeside så må vi ha noen som sitter i førersete. Vårt valg falt på Frontkom. Gjennom prosessen har vi har utallige møter sammen med Silje, Nora, Ole Martin og Thomas. Vi har endret, kommet med innspill og justert og vi er meget fornøyd med sluttresultatet. Nå har vi fått til en hjemmeside som vi kan bygge videre på i årene som kommer. Takk for samarbeidet.

Fotograf Lise

Takk Lise, vår sparringspartner!

Når vi går igjennom en fornyingsprosess er det viktig å ha med seg ressurser utenfor vår egen organisasjon. Lise i Stratego har vært med oss gjennom hele prosessen, noe vi setter stor pris på. Lise er alt fra fotograf til markedsfører. Takk for flotte bilder, gode innspill og godt samarbeid.

Strategisamling

Takk til engasjerte ansatte

Alt starter med ideer og ideer blir til muligheter. Derfor er vi veldig takknemlige for at vi har engasjerte medarbeidere som ånder for jobben og Sucom som arbeidsgiver.

Møbelhuset

Takk til Møbelhuset og Odd

Velvilligheten til Odd ved Møbelhuset gjorde at vi fikk tatt masse flotte bilder i lokalet som ligger i ALTI Sunndal. Vi setter stor pris og er veldig takknemlig for denne muligheten.

Modell Lisa

Takk til foreldre og spillere

Gjennom våre sponsoravtaler med Sunndal IL håndball og Kvass Ulvungen FK har spillere og foreldre stilt opp som modeller i våre produktbilder. Vi takker for at dere sporty stilte opp.

Sunndal Seniornett

Takk til Sunndal Seniornett

Hver onsdag møtes gjengen i Sunndal Seniornett til datatreff borte på Sunndal Pensjonistsenter. Vi takker for at vi fikk komme å ta bilder til bruk på vår nye hjemmside.

Rune Bakkebø

Takk til Rune

Når du kommer til vårt servicepunkt i Åkersgata 5 vil du bli møtt av et stort fint motiv på veggen. Vi takker fotograf Rune og modell Sondre for blinkskuddet. I tillegg har Rune laget vår promoteringsfilm.

Andre aktuelle saker