Sponsorater

Sponsorater

I vårt lokalsamfunn spiller idrett og kultur en avgjørende rolle i å forme karakterer, bygge sterke bånd og skape fellesskapets stolthet. Vi ser unge utøvere som løper på banen eller scenen med hjertet fullt av drømmer og ambisjoner. Vi ser foreldre og supportere som klapper i takt og skaper en atmosfære av lidenskap og tilstedeværelse. Lokale idrett- og kulturarrangementer er hjerteslagene i vårt samfunn, der vi alle blir en del av en større historie. Ved å støtte idrett og kultur ønsker vi å forsterke følelsen av samhørighet og gi våre unge talenter den støtten de trenger for å vokse og blomstre. Bli med oss og være med på å bygge en strålende fremtid der idrett og kultur gir håp, samhold og inspirasjon til alle i vårt lokalsamfunn!

Sunndal IL Fotball

Sunndal IL Fotball

Sucom har gjennom flere år vært vært med i heiagjengen til Sunndal IL Fotball og det er vi stolte av. Arbeidet som legges ned for at hvert enkelt barn som løper på banen skal føle seg verdsatt, setter vi stor pris på. Gjennom et godt og trygt treningsmiljø og god treningskultur skapes disiplin og stolthet for å være en del av klubben. Hvert år står klubben spissen for Hydro Cup, der tusenvis av spillere, ledere og foreldre koser seg gjennom sportslige og sosiale dager på Sunndalsøra.

Sucom setter høyt verdien av å støtte idrett, og vi er stolte over å være med på å fremme Sunndal IL Fotball og bidra til å skape et sterkt og inkluderende lokalsamfunn. 

Sunndal Flyklubb

Sunndal Flyklubb

Sucom er stolt av å gi støtte til Sunndal Flyklubb. 
Klubben organiserer både modellflyging, mikroflyging og motorflyging på Vinnu flyplass. Flyplassen ble bygd i 1969 og drives på dugnad av medlemmene i klubben. Dugnadsarbeid er noe vi i Sucom brenner for og ser nytten av i lag og foreninger.

Gjennom vårt samarbeid med klubben får vi ta del i deres webkamera. 
Her kan du se direkte fra Vinnu flyplass:

Høgstoplan og Hoåsnebba

Litlkalkinn

Vinnu Flyplass

Bjørnar Grytnes Laskerud

Bjørnar Grytnes Laskerud

Sucom er stolt av å støtte svømmeren Bjørnar Grytnes Laskerud. 
Bjørnar er oppvokst i Sunndal og svømte i mange år for Sunndal SLK. Nå svømmer Bjørnar for Bergen SC og har i løpet av sin unge karriere mange NM-gull både individuelt og på stafett.
Nå rettes blikket mot sesongens store mål, EM og kanskje OL. Bjørnar og treneren har laget en slagplan for å kvalifisere seg først til et nytt EM. Egentlig er det neste OL i 2028 som er Bjørnars hovedmål. Men han har en liten sjans til å komme med nå til sommeren også, men da må alt klaffe. 

Vi heier på Bjørnar og gleder oss til fortsettelsen!

Nesset Folkehjelp

Norsk Folkehjelp Nesset

Sucom er stolt av å støtte Norsk Folkehjelp Nesset. Som frivillig organisasjon innen førstehjelp og redningstjeneste er foreningen en viktig del av beredskapet i lokalsamfunnet.

Vi setter verdien av deres innsats høyt og er stolte over å støtte deres utrettelige arbeid. Sammen bygger vi en sterkere og tryggere hverdag.

 

Kvass/Ulvungen

Kvass/Ulvungen FK

Sucom er stolt av å være en sponsor for Kvass/Ulvungen FK, og vi er glade for å være en del av denne fantastiske fotballfamilien. I knøttefotballen opplever vi den ekte magien - smilene som lyser opp ansiktene til barna, de modige tårene som tørkes bort av omsorgsfulle trenere og den uovertrufne følelsen av kameratskap. Vi ser potensialet i hvert eneste barn som løper på banen, og vi tror på verdien av teamwork, disiplin og stolthet som de lærer gjennom idretten.

Gjennom vårt samarbeid med Kvass/Ulvungen FK ønsker vi å skape noe større enn oss selv. Vi ønsker å være med på å bygge et sterkt fellesskap, hvor hver enkelt spiller og supporter føler seg en del av noe spesielt. Fotballen bringer mennesker sammen, skaper glede og gir oss en felles lidenskap å samles rundt. Ved å støtte idretten viser vi vår respekt og engasjement for lokalsamfunnet vårt, og vi er takknemlige for muligheten til å være med på reisen.

Norske redningshunder

Norske redningshunder

Sucom er stolt av å støtte Norske Redningshunder. Vi er fylt med beundring for heltene på to- og  fire bein som går gjennom ild og vann for å redde liv.

Norske Redningshunder er ikke bare en gruppe av dyktige redningsenheter, de er en inspirasjon for samfunnet. De representerer mot, samarbeid og empati på sitt aller beste. Vi er takknemlige for å være en del av deres reise og bidra til å skape en tryggere verden.

Sucom står skulder ved skulder med Norske Redningshunder og deler deres visjon om å redde liv og gi håp i kritiske situasjoner. Vi setter verdien av deres innsats høyt og er stolte over å støtte deres utrettelige arbeid. Sammen bygger vi en sterkere og mer omsorgsfull verden.

Sunndal Håndball

Sunndal IL Håndball

Sucom er stolt sponsor for Sunndal IL Håndball. I hver kamp ser vi den utrolige innsatsen og lidenskapen som spillerne legger i spillet. Vi blir berørt av den unike følelsen av samhold og kameratskap som preger laget.

Gjennom vår støtte ønsker vi å bidra til å utvikle unge talenter, bygge selvtillit og skape minner for livet. Sunndal IL Håndball er ikke bare et lag, det er en familie som støtter og inspirerer hverandre både på og utenfor banen.

Vi ser frem til å være en del av deres reise, og vi er takknemlige for å få være med på å bygge en fellesskapsånd som varer livet ut. Sucom setter høyt verdien av å støtte idrett, og vi er stolte over å være med på å fremme Sunndal IL Håndball og bidra til å skape et sterkt og inkluderende lokalsamfunn. Sammen skaper vi magi på banen og etterlater et uutslettelig fotavtrykk i hjertene til alle som er en del av Sunndal IL Håndball-familien.

Påskefjellet

Grødalen hytteeierlag

Sucom er stolt sponsor av Grødalen Hytteeierlag. 
Gjennom vår avtale tar vi del i skisporet innover dalen.
Stor dugnadsinnsats og støtte fra næringslivet, og kommune gjør at hytteeiere, tilreisende og innbyggere i kommunen har tilgang til flotte skispor fra Dalabrua og inn til Stortæla. 
For dere som er interessert i Stikk Ut! – Ski, så er det 4 poster innover løypa. God tur! 

 

Vi er ikke bare her for teknologien; vi er her for deg, lokalsamfunnet og våre fantastiske ansatte.

Vi gir tilbake til lokalsamfunnet

Ekte mennesker og fysisk kundesenter

Lokal forankring